View More: http://esthervangeenen.pass.us/sandrdrenth
View More: http://esthervangeenen.pass.us/sandrdrenth

Hi,

Mijn naam is Sandra Drenth, ik ben een enthousiaste 28-jarige fotografe en trotse eigenaar van SD-Fotografie. Ik woon samen met mijn vriend Roel en Australian Labradoodle Rody in Eindhoven, Noord Brabant. Met een afgeronde opleiding in fotografie en meerdere passies binnen dit vakgebied, voel ik me gezegend om de meest waardevolle momenten in het leven vast te leggen.

Mijn liefde voor fotografie groeide al snel uit tot een onvervangbaar deel van wie ik ben. Ik geloof dat foto’s de tijd even stil kunnen leggen en ons de mogelijkheid geven om terug te keren naar kostbare momenten. Het vastleggen van kinderen, pasgeborenen en gezinnen is een passie van mij. Ik zet jullie graag op de foto zoals jullie zijn, puur en spontaan. Wetende dat deze foto’s prachtige herinneringen zullen zijn voor later.

Het leven is vluchtig daarom is het fantastisch om dierbare momenten vast te leggen, zodat je terug kan kijken en die bijzondere tijden opnieuw kan beleven.

Naast mijn liefde voor portretfotografie, ben ik ook gefascineerd door interieur en vastgoedfotografie. Het is geweldig om te zien hoe beelden de potentie hebben om de unieke kenmerken van een woning of interieur tot leven te brengen.

Bij elk project zijn hoogwaardige en aansprekende foto’s van essentieel belang. Deze foto’s dienen niet alleen technisch perfect te zijn, maar ook de juiste sfeer en emotie over te brengen.

I'm Passionate

about capturing…

The Moments We Remember for A Lifetime

Mijn stijl is natuurlijk en spontaan

Bedankt dat je mijn website bezoekt, ik kijk ernaar uit om samen met jou onvergetelijke herinneringen vast te leggen. In een sterk visueel ingestelde wereld wordt professionele fotografie steeds gebruikelijker. Kwalitatieve en aansprekende foto’s zijn tegenwoordig essentieel voor elk project.

let’s make creative magic…

Fun Facts About Me

1. Ik ben gek op natuurlijke foto’s. Ik werk dus alleen met daglicht.

2. Ik ben gek op interieur en DIY projecten. 

3. Met mijn 1.86m ben ik een lange fotografe.